Tilbake til ledige stillinger

Prosjektingeniør / anleggsleder

Oslo
Frist
29 februar 2020
Ønsker du å jobbe i et miljø hvor du får unyttet dine styrker til det fulle? Bli med i vårt team i Norge nå!

Keller er verdens ledende geotekniske spesialistentreprenør, og har prosjekter i over 40 land. Vårt mål er å være ledende innen ekspertise, kvalitet, produkttilbud og kundeservice, og konsekvent utkonkurrere våre konkurrenter. Våre verdier integritet, samarbeid, dyktighet og bærekraftighet sørger for at vi alltid gjør det riktige med hensyn på våre kollegaer, kunder, aksjonærer og fellesskap.  

Position: 1

Om muligheten

I tråd med Keller Norges forventede vekst, Keller Geoteknikk AS er på jakt etter prosjektingeniør / anleggsleder som har bakgrunn innen geoteknikk og sivilingeniør som kan starte hos oss på fulltid.

Den rette søkeren må ha stå på evne, god kunnskap om HMS og kvalitet.

Bachelor i Geoteknikk eller tilsvarende er ønskelig.

Keller Geoteknikk AS kan tilby det beste opplæring i det geotekniske feltet, gode arbeidsforhold og spennende arbeidsoppgaver.

Keller Geoteknikk AS har sitt eget Keller Academy som gir den beste opplæringen.

Arbeidsstedet vil være i Oslo og omegn.

Om du tror at du har de nødvendige ferdighetene og kvalifikasjonene som skal til for å fylle denne rollen, send inn et søknadsbrev og CV med din erfaring til følgende mailadresse: morten.slatta@keller.com

Med en god tilnærming til sikkerhet, flittighet og sterk arbeidsmoral, vil du bli en høyt verdsatt del av Kellerteamet, hvor du vil jobbe sammen med erfarne bransjefolk i et sikkert og dynamisk miljø.