Som en del av vår forpliktelse til å fremme et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø, støtter vi aktivt etableringen av ansattledede nettverk.

Vi har lansert vårt første kvinnenettverk i Nord-Amerika - Keller Women in Construction (KWIC).

KWIC tilbyr kvinner muligheter til å dele tanker, ressurser og ideer for å fremme profesjonell utvikling innen organisasjon og byggebransje.

Fremmer inkludering, rekruttering, oppbevaring og karriereutvikling, KWIC sponser arrangementer, inkludert webinarer om profesjonell utvikling, nettverkssamlinger, samfunnstilgang til lokale skoler og veiledning.

Styringskomiteen består av kvinnelige kollegaer fra en rekke roller, fra ingeniørarbeid, til menneskelige ressurser, til kommunikasjon og markedsføring. Den støttes av ledelsessponsorer fra Kellers nordamerikanske lederteam.

James Hind, president i Keller Nord-Amerika, sier: "Selv om vi er forpliktet til mangfold og inkludering, er kvinner fortsatt underrepresentert blant både Keller-ansatte og byggebransjen som helhet. Jeg tror bestemt at dannelsen av KWIC er et viktig skritt i å takle dette og vil gi dem min fulle støtte. "